Pages

Kolmapäev, 13. juuni 2012

Sirelisuhkur

Sirelisuhkur on ilus viis säilitada sireli hurmavat lõhna ja kasutada peensuhkrut näiteks kookide ja magustoitude kaunistamiseks.
Lihtsalt ühel päiksepaistelisel hommikul mine jaluta aias, korja mõni kobar sireliõisi, kuivata need ning seejärel eemalda õied oksa küljest. Minu viimase aja avastus on uhmri kasutamine suhkru peenestamiseks. See viis sobib väiksema koguse jaoks ning uhmerdamisel saab suhkru peenestada tolmpeeneks. Suhkur koos sireliõitega purki ja seisma, et sirelilõhn pääseks suhkrule juurde. Valmis! :)

Pärast mine näiteks Pärnu randa ning  jalutama või rattaga sõitma. Külasta ka jahtklubi ja naudi saabuvat suve!
Sõbrad

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar