Pages

laupäev, 21. aprill 2012

Kevad!

Minul on kevad hinges! Viimati pargis jooksmas käies korjasin kaasa  pisikesi naate ja võilillelehti, mille lisasin hommikusele omletile. Praegu on võililled nii õrnad, et neid on lihtne terve rosetina kaasa korjata. Ja maitse on samuti hõrgum. Ootan juba ka nõgest, et saaks teha nõgesepestot ja süüa seda koos värskete kartulitega. Mmm...



Omlett aknalaual kasvanud hernevõrsetega

Lisan ka retsepti, kuigi usun, et omletti oskab küll igaüks teha. :)

Omletiks ühele:
2 lahtiklopitud (rõõmsa kana) muna
veidi piima
viiluke maasuitsuribi
peotäis hakitud naati ja võilillelehti

Klopi munad kausis koos piimaga lahti. Tükelda maasuitsuribiviil ning lisa koos naadi- ja võilillelehtega munadele. Maitsesta soola ja pirpraga. Prae omletti keskmisel kuumusel ning kui see on peaaegu hüübinud, siis keera pool omletist teise poole peale. Serveeri enda kasvatatud maitserohelise (salatilehtede, hernevõrsete vm), veidikese oliivõli ja värskelt purustatud musta pipraga.
Head isu!

On ju ilus võilill? :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar